A férfiak egészségének legjobb zsírégetése. Mennyit lehet fogyni a zsírégető készítményektől?

Zsírvesztés jira

Tartalom

  zsírvesztés jira

  Elitefts zsírvesztés Tartalom Japán zsírégetés Tartalom Súlycsökkenés egyenlő Erzsébet A Tabata-edzés a magas intenzitású intervallumos edzések —HIIT- csoportjába tartozik, amit Izumi Tabata japán professzor fejlesztett ki a gyorskorcsolya válogatott részére azzal a céllal, hogy rövid időn belül a lehető legjobb formába kerüljenek a elitefts zsírvesztés.

  A Tabata előnye, hogy a legtöbb izomcsoportra hat, rengeteg kalóriát éget el, felpörgeti az anyagcserétsőt még az antioxidánstermelő folyamatokat is aktiválja.

  zsírvesztés jira

  Izumi professzor kutatásaiból kiderült, hogy sokkal eredményesebb zsírégetés céljából, mint ha egy órát futna az ember. Nagyon jó japán zsírégetés állóképesség javítására is, ha legalább hetente három alkalommal végzel ilyen edzést.

  zsírvesztés jira

  A Tabata-edzések közös pontja, hogy négy perces körök váltják egymást, amiben kétféle gyakorlatot kell elvégezni váltakozva húsz másodpercig, köztük 10 másodperces szünetekkel. Az alábbi videóban látható edzés három szekcióra zsírvesztés jira el, amikben a gyakorlatok az előbbi módszer alapján váltják egymást.

  zsírvesztés jira

  Mivel hirtelen és gyorsan mozgatod át a tested, semmiképp se felejtsd a bemelegítést, majd a végén nyújtással zárd a tornát. Elitefts zsírvesztés kép: Getty Images.

  zsírvesztés jira

  Olvassa el is.