hasonló kérdések

Fogyás csókkal

Fogyás csókkal. Élni tudni kell

Február Amit a csókról sosem tudtál — meghökkentő tények Vajon lehet egy nőnek orgazmusa csókolózás közben? Egy középkori írás szerint igen.

smita naram fogyás

De a dobhártyára is érdemes vigyázni, ha elkap a szenvedély. Elmondjuk, miért.

fogyás orem utah

A csoda ugyanis, amit mi, földi halandók átélünk az ajkaink szeretgetése által, tényleg nem hasonlítható semmihez. Most olyan érdekességeket hoztunk a csókról, amiket valószínűleg nem eddig nem tudtál. A csókolózástól például fogyni is lehet — bár egészen biztos, hogy nem ezért forrunk össze legtöbbször a szerelmünkkel.

terapeuták a fogyáshoz

A szenvedélyes csókolózás 6 kalóriát éget el egy perc alatt. Ugyan nagy fogyást nem ígér ez a szám, de mindenképpen érdemes összekötni a kellemeset a hasznossal.

Hogyan lehet csókkal lefogyni - Műszakban fogyás eredményei

Egy kínai nő részben elvesztette a hallását, miután a barátja szétroncsolta dobhártyáját egy szenvedélyes csókkal. A Káma-szútra szerint 30 fajta csók létezik. Az ajkak legalább fogyás csókkal érzékenyebbek, mint az ujjak. Sőt, van, hogy még a nemi szerveknél is finomabb az érzékelés a szájnál.

Mennyi kalóriát éget el egy francia csókkal?

Amikor két ember csókolózik, megszámlálhatatlan baktériummal ajándékozzák meg egymást. A szenvedélyes francia csók során az arc 34 izma van munkában.

Szóval aki edzeni szeretné az arcizmait, annak ez a tökéletes lehetőség. A csókolózás tudományát philematologynak nevezik.

Amit a csókról sosem tudtál – meghökkentő tények | nlc

Franciaországban a vággyal teli, forró nyelves csókot a lélek csókjának hívják, mert a művelői úgy érzik, mintha összeolvadt volna a lelkük. Ugyanezt vallották az ősi kultúrák népei is, akik úgy gondolták, hogy a csókolózás során a szerelmesek lelke eggyé válik. A csókolózásról az első leírásokat az időszámítás előtti ból találták, védikus szanszkrit szövegekben.

karika vagy csík karcsúsító

Állítólag van olyan nő, akinél a csókolózás orgazmushoz vezethet. Most mondjuk azt, hogy irigyeljük? Egy régi, középkori kézirat arra figyelmezteti a japán férfiakat, hogy vigyázzanak csókolózás közben, ugyanis ha egy nőnek orgazmusa van, véletlenül leharaphatja a pasi nyelvét.

A csókolózás rekordját egy angol pár tartja, akik Londonban 31 óra 30 perc és 30 másodpercen át művelték e csodát még ben. Arról nem szól a fáma, hogy hogyan bírták ki a hosszú összebújást.

Hogyan lehet csókkal lefogyni

A tudósok nem biztosak abban, hogy a csók tanult vagy ösztönös viselkedés. A csók egy ban készített film, amiben a filmtörténet első csókja látható. Megjelenése után nagy felháborodást váltott ki, sokan erkölcstelennek tartották, ám mégis korának egyik legnépszerűbb filmje lett. A csók sok művészt ihletett meg — már a szóhasználat is izgalmas: a megihletettséget ugyanis úgy mondják, hogy az alkotót arcon csókolta fogyás csókkal múzsa.

A csók Isten leheleteként, de Júdás csókjaként is bevonult a művészettörténetbe. Tetszett a cikk?